• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Rukovodstvo LP U Nikšiću: Snažan zamah za buduće procese

Rukovodsvo Liberalne partije sa predsjednikom Andrijom Popovićem na čelu, obišlo je Opštinski odbor LP Nikšić. Oni su se susreli sa v.d. predsjednicom Odbora Jelenom Marković i saradnicima, koja je predstavila novi koncept rada u susret formiranju novog Odbora liberala Nikšić.

Ocjenjeno je da će to biti snažan zamah za buduće procese i pripremu izborne kampanje koja liberale očekuje u Nikšiću,vjerovatno uskoro i u Crnoj Gori. Na današnjem sastanku je i dr Jovo Rabrenović, potpredsjednik LP, imenovan za koordinatora za Nikšić ispred Predsjedništva partije.

Nastavi sa čitanjem

LP Bar: Politikanski napadi na barsku Covid bolnicu štete svima

Liberalna partija apeluje na javnost i pojedine političke subjekte da se uzdrže od zloupotreba aktuelne epidemiološke situacije u Baru preko koje, očigledno, pokušavaju da sitno politički profitiraju nasrćući na doktore koji danonoćno u barskoj bolnici rade sa stotinama pacijenata. U uslovima rizičnim za sopstveni život, doktori koji su se svojevoljno prijavili za rad u Covid bolnici svakodnevno trpe ogroman pritisak. Osim užasnih scena kojima svakodnevno svjedoče, često nemoćni protiv još nepoznatog virusa koji je urušio zdravstvene sisteme mnogo većih i bogatijih država, doktori trpe i medijski linč i dodatni teret.

Nastavi sa čitanjem

LP: Javno komunalno preduzeće uklonilo je tablu sa natpisom Ulica Mitropolita Amfilohija

Javno komunalno preduzeće uklonilo je tablu sa natpisom Ulica Mitropolita Amfilohija u Nikšiću nakon našeg jučerašnjeg apela u javnosti, što OOLP Nikšić pozdravlja. LP poziva i tužilaštvo da hitno reaguje i da u saradnji sa policijom otkriju vinovnike ovog anticivilizacijskog i nezakonitog djela kao i da se procesuiraju i primjereno kazne.

U svakom drugom slučaju ako se ne otkrije počinitelj i ne kazni otvoriće se put da se u narednom periodu svak može ponašati na sličan način i narušavati javni red i mir, stvarati nesigurnost među građanima i izazivati vjersku i nacionalnu mržnju i na taj način remetiti sklad po kojem je Nikšić uvijek bio prepoznat. 

Nastavi sa čitanjem

Još članaka...


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me