• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP na samitu ALDE liberala Evrope: Usvojene rezolucije o zajedničkom romingu i priznavanju domaćih diploma u EU

Liberalna partija Crne Gore nastavlja rad na razvoju međunarodne saradnje sa liberalnim partnerima širom Evrope. Sjednica Savjeta ALDE saveza liberala Evrope održana u Bratislavi, bila je prilika da se u novonastalim geopolitičkim okolnostima prilagodi politički kurs partije. U fokusu su bile teme vezane za agresiju Rusije u Ukrajini, bezbjednost energije, ali i narastajuću ekonomsku krizu. 

Nastavi sa čitanjem

Popović: Večeras sam ispred Skupštine sa građanima, očekujemo najmasovniji skup do sada

 

Večeras  ću kao građanin i poslanik biti zajedno sa građanima ispred Skupštine Crne Gore. Pozivam sve da nam se pridruže, posebno liberalke i liberale, na  skupu "IMA NAS" večeras u 18 sati, koji će očekivano biti najmasovniji skup do sada. 

Svi građani koji su svjesni galopirajuće krize koja prijeti da uruši kompletan državni sistem, oni koji svakodnevno osjećaju posljedice ekonomske i finansijske krize, urušavanja zdravstva i školstva, pridružiće nam se. Svako onaj koji vidi kako se žile kucavice države, energetske kompanije i strateški resursi države, namjenski uništavaju i srozavaju, i koji će snažno braniti Ustav države i vladavinu prava, te evropsku budućnost i normalan život za crnogorske građane, dići će snažno glas protiv takvih pošasti. 

Večeras u 18 sati, masovno i zajedno ispred Skupštine Crne Gore. 

Andrija Popović, 
Predsjednik Liberalne partije 

LP: Ima nas, sjutra svi ispred Skupštine

Liberalna partija poziva sve građane, posebno liberalke i liberale, na sutrašnji protestni skup "IMA NAS" ispred Skupštine Crne Gore sa početkom u 18 sati.

Nakon prijethodnog, najmasovnijeg, skupa koji je potvrdio opravdanost naših zahtjeva i borbe, sjutra očekujemo još masovniji odziv građana Crne Gore.

Nastavi sa čitanjem


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me