• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Sumnjamo da je krivično gonjenje građana Cetinja politički progon

Nastavljaju se pritisci na političke neistomišljenike i otvoren progon svih onih koji se usude da javno demonstriraju protiv zvanične politike vladajuće većine i njihovih kandidata. I ovoga puta su žrtve Cetinjanin čiju građansku hrabrost su pokušali slomiti i na Belvederu kao što pokušavaju i danas identičnim pritiscima, privođenjima i krivičnim prijavama.

Nastavi sa čitanjem

Misija OEBS posjetila LP i Popovića povodom prijetnji koje su mu upućene

Misija OEBS u Crnoj Gori posjetila je Liberalnu partiju i njenog predsjednika Andriju Popovića, povodom anonimnih prijetnji koje su mu nedavno upućene a dostavljene Skupštini Crne Gore. Oni su razgovarali o ozbiljnim optužbama i prijetnjama koje je Popović dobio a koje se odnose na njega i njegovu porodicu i to u sred kampanje za izbore za predsjednika države. Podsjećamo da se zbog ozbiljnosti prijetnji u slučaj uključila i policija i specijalno državno tužilaštvo.

Nastavi sa čitanjem

Glavni odbor LP: Podrška koaliciji DPS, SD, BS, DUA- “Pravim putem- Rrugës së drejtë” u Tuzima

Glavni odbor Liberalne partije na sinoć održanoj sjednici podržao je listu koalicije DPS, SD, BS, DUA "Pravim putem - Rrugës së drejtë" za lokalne izbore u Tuzima zakazane za 5. mart. Istovremeno GO LPCG, kako ova partija ne nastupa na izborima u Tuzima, pozvao je sve članove i simpatizere liberala, ali i sve građane Tuzi, da izađu na izbore i podrže ovu koalicionu listu.

Nastavi sa čitanjem

Glavni odbor LP: Podrška Đukanoviću za predsjednika Crne Gore, razmatrana i kandidatura Vuksanović Stanković

Glavni odbor Liberalne partije na noćas održanoj sjednici podržao je većinom glasova kandidaturu Mila Đukanovića za predsjednika države na izborima zakazanim za 19. mart. Članovi Glavnog odbora iskazali su zadovoljstvo i kandidaturom Draginje Vuksanović Stanković koja je naišla na odobravanje kao građanska i procrnogorska ali i jedina kandidatkinja koja je žena, i poželjeli i njoj uspješnu kampanju u najboljem interesu Crne Gore.

Nastavi sa čitanjem


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me