• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Đurbuzović: Za Budvu i za Crnu Goru, jer smo na korak od EU i boljeg standarda za sve

Našoj djeci, našim potomcima, ujedinjeni u posebnostima, dužni smo da predamo ono najbolje i naljepše, neokaljano, što su nam preci ostavili u amanet, na ponos i diku- našu slobodarsku vilu gorsku i morsku, ljepoticu domovinu Crnu Goru, danas demokratski, građanski i evropski uređenu, čije je svjetlo prepoznato i podržano od Evrope ali i svijeta, od ponovnog osamostaljenja 2006. godine do danas.

Nastavi sa čitanjem

Liberali predali inicijativu za izgradnju spomenika knjazu Danilu u Kotoru (VIDEO)

VIDEO

Liberalna partija predala je danas inicijativu sa potpisima za izgradnju spomenika knjazu Danilu I Petroviću u Kotoru. Inicijativu je podržalo nekoliko stotina građana Kotora u kampanji koju je pokrenula Liberalna partija a koja je prerasla u zajednički interes grada.

Knjaz Danilo I ubijen je u Kotoru prije 160 godina, i kao prvi svjetovni vladar Crne Gore koji je modernizovao državu i poveo je ka Evropi i udario temelje nezavisnosti, zaslužuje obilježije u gradu u kojem je preminuo. Zato zahvaljujemo svim građanima koji su podržali ovu inicijativu, kazao je Andrija Popović, nosilac liste „Za liberalni Kotor“ prilikom predaje inicijative.

Nastavi sa čitanjem

Završna konvencija LP Kotor: Obezbijedili smo mjesto u istoriji bez mrlje i afere, zato smo najbolji izbor

Boriti se danas za liberalnu ideju i viziju slobodnog društva i moderne države ne znači samo pripadati partiji i biti simpatizer već se iskreno boriti za očuvanje svega onoga što smo postigli u godinama za nama, za napredak, za građansko društvo i za sve što je vrijedno za ovu državu, poručio je Andrija Popović, nosilac liste, na završnoj konvenciji LP „Za liberalni Kotor“

Nastavi sa čitanjem


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me