• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP Kotor: Sve veća podrška LP, prioritet završetak infrastrukturnih projekata

Lista LP "Za liberalni Kotor- Andrija Pura Popović-Liberalna partija” održala je danas press konferenciju u Kotoru na kojoj su nosilac liste i kandidati za odbornike predstavili programske smjernice  za ovaj grad. Nosilac liste i kandidat za predsjednika Opštine Andrija Popović kazao je da je veoma ponosan što je na čelu liberalne, građanske, kosmopolitske liste liberala ,koja odražava kotorski i bokeljski duh i koja je veoma patriotski nastrojena prema domovini, Crnoj Gori. Popović je naveo da će prema svim istraživanjima LP imati bolji rezultat nego na lokalnim izborima 2016. godine i da se bez liberala neće moći formirati nova lokalna vlast u Kotoru.

Nastavi sa čitanjem

Predsjedništvo Liberalne partije podržalo koaliciju sa DPS

Predsjedništvo Liberalne partije donijelo je odluku o sklapanju koalicionog Sporazuma  sa Demokratskom partijom socijalista i nastupu na zajedničkoj izbornoj listi za parlamentarne izbore 30.8.2020. godine i ovlastilo Predsjednika Popovića da ga potpiše.

Za kandidate LP za izbornu poslaničku listu Odlučno za Crnu Goru!DPS-Milo Đukanović, a shodno statutarnim ovlašćenjima predsjednika, Predsjedništvo Liberalne partije predložilo je Andriju Popovića, lidera partije, i Jovana Rabrenovića, člana Predsjedništva i predsjednika Odbora LP Podgorica.

Nastavi sa čitanjem

LP predala listu: Za liberalni Kotor- Andrija Pura Popović

Liberalna partija predala je danas Opštinskog izbornoj komisiji izbornu listu za lokalne izbore u Kotoru koji će se održati 30.08.2020. Izborna lista nosiće naziv ZA LIBERALNI KOTOR- Andrija Pura Popović. 

Na listi ZA LIBERALNI KOTOR se nalaze dugogodišnji prepoznatljivi  kotorski liberali ali i veliki broj žena, mladih ljudi i pomoraca. Preko polovine izborne liste LP od 33 kandidata su nova lica u odnosu na posljednje lokalne izbore održane 2016. Prikupljen je i predat i veliki broj potpisa izbornoj listi LP što je još jedna garancija uspjeha i velike podrške liberalima i listi LP u Kotoru.

Nastavi sa čitanjem

  • 1
  • 2

Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me