• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Liberalna Internacionala podržala liberale na izborima u Crnoj Gori (video)

VIDEO: Hakima el Haite, predsjednica Liberalne Internacionale

Predsjednica Liberalne Internacionale Hakima El Haite podržala je Liberalnu partiju na predstojećim izborima u Kotoru ali i Crnoj Gori. Ova moćna svjetska asocijacija okuplja preko 100 liberalnih partija sa svih kontinenata, a čiji je LPCG punopravni član dok je predsjednik LP Andrija Popović ujedno i potpredsjednik Liberalne Internacionale.

Predsjednica LI Haite u video poruci koju je uputila navodi da u ime Internacionale liberalima želi mnogo sreće na lokalnim ali i parlamentarnim izborima, pružajući punu podršku. Ona je iskazala svoje želje i podršku i za bolju budućnost svih građana Crne Gore, utemeljenu na poštovanju ljudskih prava, vladavine zakona, jednakih mogućnosti za sve i dostojanstvu svakog čovjeka.

Podsjećamo, liberali na parlamentarnim izborima nastupaju u koaliciji "Odlučno za Crnu Goru" zajedno sa DPS, dok će na kotorskim izborima LP nastupiti samostalno sa listom "Za liberalni Kotor-Andrija Pura Popović." U Budvi liberali nastupaju u koaliciji "Za Budvu! Za Crnu Goru! DPS, SD, Crnogorska, LP", dok će u Gusinju nastupiti u koaliciji BS-LP. 

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me