• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Saopštenje Opštinskog odbora LP Budva - Amfilohije dolazi sa kišom

Opštinski odbor Liberalne partije Budve  ima potrebu da iskaže svoje viđenje scenskog nastupa mitropolita crnogorsko-primorskog i njegovu ulogu na protestima opozije u Podgorici.

Amfilohije Radović je najdoslijedniji političar u Crnoj Gori. Ličnost koja nikad nije iznevjerila sebe. Na tome mu treba čestitati. Njegova mržnja prema svemu što je crnogorsko je iskrenija i dublja od bilo koje molitve koju je ikada uputio Svevišnjem, u čije ime nosi mantiju i čin Božijeg predstavnika na zemlji. Pri tom, kao svaki istinski zavjerenik, iz nastupa u nastup, samo podiže i pojačava retoriku mržnje i istinski se nada krvoproliću.

Mitropolit je dobro uočio da njegovi đaci okupljeni na protestu u Podgorici nemoćno kampuju već 10 dana, da ih narod, na koga su računali ismijava, uskače na scenu u poslijednji čas, i poteže kao revolver Svetog Petra, Svetog Jovana i sve svete. Na ono što radi jedino se krsti prisutno obezbijeđenje, a svi zajedno se pitamo kada će pasti kiša da vidimo što će na pločniku ostati od proklamovanih ciljeva i velike nade.

Predśednik OOLPCG  Budva

Blažo Rađenović        


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me