• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Rabrenović: Bratićkina jasna namjera da uništi sve čega se dohvati u CG

Prema svemu onome što Ministarka Bratić radi otkad je na mjestu ministarke jasno je da ima samo jedan cilj da devalvira, uruši i zabrani sve što je crnogorsko i što ima vrijednost za nacionalni identitet Crnogoraca bilo to da je u pitanju kultura, prosvjeta, nauka ili sport.

Uproteklih godinu dana Bratićka ređa skandal za skandalom angažujući raznorazne eksperte koji vršljaju po preuzetim ministarstvima i sprovodeći nezakonite istrage sa potrebom da odrede mjeru podobnosti, smjenjuje direktore škola i postavljaju nove mimo zakona i pravne prakse. Kada je u svim resorima koje je preuzela i objedinila u jedno Ministarstvo završila onda je krenula na ono što je najvrijednije i što je nacionalni ponos svakog građanina Crne Gore a to je sport i sportisti. U konkretnom slučaju Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta bilo je dužno da izmijeni Zakon o sportu kako bi uskladilo antidoping odredbe sa novim Antidoping kodeksom iz 2021.godine. Međutim, ni poslije više urgencija Komisije za antidoping i WADE, nista nije uradjeno ovim povodom.

Sve što je uradila posebno ono što nije radila, a bila je obavezna jasno i nedvosmisleno ukazuje samo na jedno da ništa nije slučajno već namjerno nije uradjeno kako bi se crnogorskim sportistima onemogućilo takmičenje pod svojom zastavom. Njena naum je jasan uništiti sport i dovesti do apsurda nastupe naših sportista koji bi morali umjesto svoje zastave i himne da nastupaju bez oznaka kao da su bez države i bez iđe ikoga svog. Njen pakleni plan je da sruši simbol ponosa građana Crne Gore i da preko svojih operativaca na duže vrijeme crnogorski sport sroza na nivo neprepoznatljivosti.

Jovan Rabrenović, 

Član Predsjedništva LPCG 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me