• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Čestitka LP povodom Dana Opštine Nikšić

Građanima i građankama Opštine Nikšić, odbornicima i rukovodstvu, u ime Liberalne partije i svoje lično ime povodom Dana Opštine Nikšić upućujem srdačne čestitke.

Nikšić je uvijek bio crnogorski simbol, mjesto rasta, razvoja i napretka Crne Gore i grad koji kroz vjekove ljubomorno čuva crnogorsku čast, slobodu i dostojanstvo. U svim vremenima Nikšić je imao teških izazova ali se njegov narod sa njima uspješno nosio. Tako je ovaj grad izrodio najljepše tradicije antifašizma, borbe za slobodu i dostojanstvo svakog čovjeka, zato je njegov simbol i heroj Ljubo Ćupić ali i veliki pjesnik Vito Nikolić, a obojica su u vremenu zla znali da hrabro dignu glas koji se ne miri sa zlom. To je istinski duh Nikšića koji živi i nadživjeće sve stranputice i izazove,uključujući  sadašnje lokalne ali i državne. 

Nikšić sa svojim potencijalima zaslužuje da bude i privredni centar ovog dijela Crne Gore ali i lokomotiva razvoja ukupne crnogorske ekonomije. Potencijali kojima je bogat ovaj grad, prirodni, privredni, industrijski a najprije ljudski, garancija su da se pametnom strategijom održivog razvoja Nikšić može svrstati među najperspektivnije opštine u državi. To će biti garancija stalnog poboljšanja kvaliteta života i životnog standarda svih njegovih građana, a mi liberali uvijek ćemo biti partneri građanima na takvom putu.

Andrija Popović,
Predsjednik Liberalne partije


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me