• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Ugrožavanje đece u Baru, pitanje dana kada će učionice postati kapelice

Politička zloupotreba đece u osnovnoj školi u Baru se nastavlja i to od strane istog predavača koji je to radio i ranije da bi nakon toga izvrgla ruglu javnost koja je osudila takve gnusne radnje. Ista nastavnica Višnjić, danas svoje đake okuplja na vjerskim procesijama i nameće crkvenu hegemoniju i monopol u prosvjetni sistem koji bi očigledno da zamrači i povuče u srednjovjekovlje.

Slike maloljetnje đece, đaka, koji kleče na podu i ljube relikvije u hramu SPC u Baru a koje je ova učiteljica okupila i ponovo zloupotijebila svoj položaj, izazivaju zebnju i nelagodu svakog razumnog građanina Crne Gore i Bara. Posebno imajući u vidu ekstremnu epidemiološku situaciju i ogromnu opasnost od zaraze koja je nedavno potvrđena i kod crkvenih velikodostojnika. Pitanje je i za roditelje kako je moguće da dozvoljavaju izlaganje riziku svoje djece?

Liberalna partija još ranije, kada su učenici instruirani da crtaju srpske zastave i slikaju se u školama kao znak podrške litijama, upozorila na opasnost ovakvog djelovanja ovog prosvjetnog radnika, čije posljedice su sve štetnije i štetnije,naročito po njihovo zdravstveno i duhovno stanje.

Pitanje je dana kada će svještena lica početi da drže propovjedi po školama a učionice se pretvoriti u kapelice, sve uz blagoslov nadležnih institucija, direktora i ministara koji očigledno gaje simpatije prema takvom mračnjaštvu i nazadovanju.

Plašimo se što će biti sljedeći potez ove učiteljice koja se već mjesecima izruguje javnosti dok mirno i uredno instruira i zloupotrebljava našu đecu,posebno u doba korone,bez ikakvih zaštitnih sredstava.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me