• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Popović: Uspjeh LDP u Makedoniji garantuje evropsku budućnost ove države

Van Balen, Popović, Milevski
Van Balen, Popović, Milevski

Predsjednik LP Andrija Popović uputio je čestitke predsjedniku LDP Sjeverne Makedonije Goranu Milevskom na sjajnom izbornom uspjehu koji su liberali u koaliciji sa socijaldemokratama Zorana Zaeva ostvari na parlamentarnim izborima koji su održani u ovoj državi. Ova koalicija najvjerovatnije će voditi Vladu Sjeverne Makedonije.

"Uvjeren sam da je doprinos LDP, naše sestrinske partije i članice ALDE i LI, bio veoma značajan na ovim izborima. Kao i mi u Crnoj Gori, tako i vi u Makedoniji pred velikim ste izazovima daljih evroatlanskih integracija vaše države i vaša uloga u tom procesu biće krucijalna za brži napredak Sjeverne Makedonije." naveo je Popović.

Očekujući da će LDP ubuduće rukovoditi važnim resorima u Vladi Makedonije i imati veliki značaj za buduću politiku države, Popović je poželio mnogo uspjeha makedonskim liberalima u daljem rukovođenju države. Učešće liberala u vrhu makedonske vlasti garantuje da će odnosi Makedonije i Crne Gore u čijoj će vlasti, i nakon predstojećih izbora u avgustu takođe biti LPCG, u narednom periodu samo napredovati i biti još snažniji.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me