• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: SNP se sam prepoznao među protivnike države, preporučuje ih prošlost

Liberalna partija u svom saopštenju povodom afere „Atlas“ nije nigdje pomenula Socijalističku narodnu partiju već pozvala institucije da profesionalno rade svoj posao a partije da ne politizuju svaku radnju tužilaštva i dozvole sistemu da funkcioniše bez pritiska što ne dozvoljavaju partije koje su često antidržavne i antisistemske i koje unose nemir među građane raznim neistinama o finansijskoj sigurnosti građana. Očigledno je da se SNP sam prepoznao među takve a nama liberalima koji dobro pamtimo jasno je da ih i njihova prošlost preporučuje za titulu protivnika države, reda i dijaloga. Isto tako, nas liberale naša prošlost preporučuje da svima otvoreno kažemo istinu jer smo časni svjedoci svakog vremena. I onog vremena sedmog bataljona i vremena provokacije građanskog rata i okretanja cijevi topova na Cetinje i Podgoricu i 21. maja 2006.

No, Liberalna partija ne želi da kvalifikuje bilo koga i raduje nas ako je SNP ostavio za sobom takvu prošlost i pokušava da se opredijeli za građansku politiku i za Crnu Goru, mi ćemo ih podržati u tome, ali ne treba da se zavaravaju da mogu LP da prebacuju bilo šta i da mi išta zaboravljamo, a posebno ko je čija ekspozitura i iz kojih centara se tradicionalno rukovodi mnogim opozicionim partijama.

Liberalna partija nikada nije mijenjala svoj kurs koji je za slobodnu i nezavisnu Crnu Goru koja će biti država vladavine prava i pravna država u kojoj su svi ljudi jednaki pred zakonom i pred drugima. Nedodirljivih ne smije biti a pravda je uvijek dostižna u Crnoj Gori, iako vjerovatno postoje i oni koji bi Crnu Goru zauvijek zadržali u prošlosti i u mraku.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me