• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Čestitka Liberalne partije povodom Dana nezavisnosti Crne Gore 21. maja

Građanima i građankama Crne Gore srdačno čestitam 21. maj, Dan nezavisnosti Crne Gore. Jedan od najznačajnijih datuma moderne crnogorske istorije kada smo svi zajedno potvrdili da se sloboda može izboriti, ne samo puškom, već i perom, demokratijom i voljom slobodnih ljudi, udario je snažne i održive temelje građanske i moderne države.

Nastavi sa čitanjem

Popović na jubilarnom Crans Montana Forumu u Ženevi

Lider Liberalne partije Andrija Popović pozvan je na međunarodni Crans Montana Forum koji se jubilarno 30. put održava u Ženevi. Ovaj prestižni međunarodni Forum okuplja presjednike, premijere i političke lidere svih država svijeta već nekoliko decenija i raspravlja o ključnim smjernicama kretanja današnjeg društva i budućnosti država.

Nastavi sa čitanjem

Čestitka LPCG povodom nastupajućeg mjeseca Ramazana

Povodom nastupajućeg mjeseca Ramazana, jednog od najvećih islamskih praznika, građanima islamske vjeroispovijesti u Crnoj Gori i dijaspori, kao i Reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori – Rifatu ef. Fejziću, u svoje lično i u ime Liberalne partije upućujem iskrene čestitke.

Nastavi sa čitanjem

LP Kotor: Bivša vlast najveća sramota Kotora od kad grad postoji

Nijedna stvar ne biva bez uzroka nego je sve s razlogom i po nuždi.

Svojim djelovanjem, sada bivši, predsjednik Opštine Kotor izgubio je povjerenje konstituienata vlasti. Njegovi prijedlozi odluka ne dobijaju podršku odbornika, sjednice Skupštine Opštine Kotor se ne održavaju.

Ovakav “sklad“ u koalicionoj vlasti uzrokuje pokretanje inicijative od strane odborničkog kluba SDP, jednog konstituitenta vlasti, za izglasavanje nepovjerenja predsjedniku Opštine, koaj je prihvaćena od opozicionih odbornika.

Nastavi sa čitanjem

Vaskršnja čestitka Liberalne partije

Svim građanima i građankama koji slave Vaskrs prema julijanskom kalendaru, svještenstvu Crnogorske pravoslavne crkve kao i svještenstvu Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori, u svoje lično i u ime Liberalne patije, srdačno čestitam ovaj veliki hrišćanski praznik.

Nastavi sa čitanjem


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me