• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Čestitka Liberalne partije povodom Dana Opštine Danilovgrad

Građanima i građankama Danilovgrada, predśednici Opštine - Zorici Kovačević, predśedniku Skupštine Opštine - Zoranu Boškoviću i odbornicima, u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore čestitam 9. decembar - Dan Opštine Danilovgrad.

Ovaj grad u najplodnijoj ravnici Crne Gore obilat je svim bogatstvima, privredom, poljoprivredom ali i odličnim ljudskim kapacitetima. Zato Danilovgrad i jeste mjesto koje bilježi kontinuiran razvoj i napredak u najboljem interesu kvaliteta života građana i građanki ovoga grada. Danilovgrad je uvijek bio i centar junačke i hrabre Crne Gore, slobodarske i antifašističke, i u zalog dao najbolje sinove i kćeri crnogorskoj borbi i ideji sloge i bratstva.

Nastavljajući pametna ulaganja, kvalitetne investicije sa jasnim planom održivog razvoja, ova Opština ima kapacitete da bude veliki urbani centar bjeloplavlićke regije i mjesto koje će, blizinom Glavnog grada, aerodroma, autoputa i svih strateških tačaka, ostvariti sva očekivanja njenih ljudi, naročito mladih generacija. Liberali će uvijek biti podrška Danilovgradu na takvom putu.

Andrija Popović,

Predśednik Liberalne partije

 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me