• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Čestitka LP povodom Dana Opštine Kotor i Tivat

Građanima i građankama Kotora i Tivta, predśednicima Opština Vladimiru Jokiću i Siniši Kusovcu, u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore čestitam 21. novembar, Dan Opštine Kotor i Dan Opštine Tivat.

Dan ovih opština proslavljamo u spomen na 1944. godinu kada su jedinice oslobodilačke vojske oslobodile naša dva grada od fašističkog okupatora. Takav duh i takvu ulogu kakvu mu je, izgleda, povijest namijenila, i Kotor i Tivat nose i danas. Otpor prema ekstremizmu i mržnji, razumijevanje i prihvatanje među ljudima sa svim njihovim različitostima, ostaje trajno nasljeđe i najsjajnija osobina svih ljudi Kotora, Tivta i Boke, ne čemu počiva i moderna država Crna Gora.

Važnost ovog regiona čiji su nosilac razvoja i napretka upravo Kotor i Tivat, nemjerljiva je za državu i društvo. Ekonomski, privredni, turistički i svaki napredak dolazio je iz ovih gradova. Prozor Crne Gore prema svijetu i slika našeg stalnog napretka i poboljšanja kvaliteta života građana i građanki. Crna Gora, građani i svim mi zajedno moramo nastaviti sa takvim, snažnim, tempom napretka u najboljem interesu svih.

Andrija Popović

Predśednik Liberalne partije Crne Gore


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me