• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Čestitka Liberalne partije povodom Dana Opštine Berane

Građanima Berana,  odbornicima u SO, predsjedniku opštine kao i predsjedniku Skupštine Opštine Berane,  čestitam 21. jul Dan opštine Berane.

Ovaj datum podsjeća nas i potvrđuje slavnu slobodarsku tradiciju ovoga kraja i njegovu važnost za crnogorsku borbu za slobodu, pravo i čast države i njenih ljudi. Zato je važno da i danas očuvamo i stalno podsjećamo na ovakvu tradiciju Berana, braneći je od zloupotreba i revizionizma i ističući najvijetlije primjere njegovih ljudi koji krase crnogorsku istoriju.

Berane i njegovi građani i građanke moraju i osjetiti blagodeti poboljšanja kvaliteta života u onoj mjeri koliko jesu veliki privredni, poljoprivredni i turistički potencijali ovoga kraja koji garantuju da ekonomski napredak može biti ubrzan i stalan u godinama pred nama, što je od posebnog značaja za nove i mlade generacije na kojima počiva svako društvo i progres. Liberali će na tom putu uvijek biti podrška Beranama i njegovim građanima i ostati stalna brana istinskom duhu Berana i Crne Gore.

Andrija Popović,

Predsjednik Liberalne partije


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me