• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Predsjedništvo LP pozdravilo uspjeh na lokalnim izborima: Spremni za nove iskorake

Predsjedništvo Liberalne partije pozdravilo je ostvarene rezultate na lokalnim izborima održanim u većini crnogorskih opstina 27. maja i potvrdu kvaliteta politike rukovodstva i novog programskog usmjerenja LP. Liberalna partija potvrdila je snažan doprinos velikoj pobjedi procrnogorskih političkih snaga i evropske, građanske Crne Gore na lokalnim izborima.  Liberali su na ovim izborima u većini opština nastupili u koalicionom savezu sa partnerima sa državnog nivoa, Demokratskom partijom socijalista i drugim.

Ovakav snažan podstrijek i podršku birača, na prvim izborima od kada je Liberalna partija predstavila nove programske smjernice i Rezoluciju političkog djelovanja, liberali će iskoristiti da još snažnije rade na ključnim odrednicama novog programa, ekonomskoj revitalizaciji, socijalnoj sigurnosti i reformi zdravstvenog i sistema visokog obrazovanja, ali i poreske politike i jačanju ljudskih prava i pravne države kao i države ujednačenog regionalnog razvoja.

Predsjedništvo je podržalo nastavak reformskih procesa i konsolidacije Liberalne partije kroz mjere modernizacije i rekonstrukcije partijske infrastrukture, kadrovske politike i usvajanja najboljih praksi evropskih partnera u političkom djelovanju koje će osnažiti demokratske procese i otvoreno društvo.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me