• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Liberali na lokalnim izborima potvdili snažan doprinos evropskoj Crnoj Gori

Liberalna partija potvrdila je snažan doprinos liberala velikoj pobjedi procrnogorskih političkih snaga i evropske, građanske Crne Gore na lokalnim izborima 27. maja.  Liberali su na ovim izborima u većini opština nastupili u koalicionom savezu sa partnerima sa državnog nivoa, Demokratskom partijom socijalista i drugim.

Uspjeh koji je politički savez "Za dobro građana" postigao u svim gradovima, daje nam za pravo da Liberalna partija izrazi zadovoljstvo i zahvalnost svim svojim članovima, simpatizerima i glasačima koji su prepoznali ispravnost politike Liberalne partije i njenu dugoročnu viziju.

Liberali su posebno zapažen uspjeh ostvarili u Glavnog gradu Podgorici, gdje smo potvrdili parlamentarni status i LP će biti važan dio buduće vlasti u Podgorici, ali i u Danilovradu gdje je Liberalna partija dobila parlamentarni status u lokalnom parlamentu prvi put nakon osnivanja i nakon 14 godina i potvrdila kvalitet novog i mladog Odbora koji će biti važan dio nove vlasti Danilovgrada. Naravno,značajno povećanje broja mandata koalicije u  Baru i Bijelom Polju kao najvećim gradovima juga i sjevera odličan je impuls za nastavak ovakvog djelovanja u najboljem interesu građana i evropske perspektive Cne Gore.

Liberalna partija, njen poslanik i odbornici, nastaviće da vodi odgovornu politiku prema svojim članovima i biračima ali i prema koaliconim partnerima i prije svega prema budućnosti Crne Gore i svih njenih gradova.

PR službaLPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me