• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP Bijelo Polje: Narod Bijelog Polja zaslužuje bolju budućnost

Na sastanku Opštinskog odbora Liberalne  Partije Bijelo  Polje  u proširenom sastavu  analizirana je politička situacija u Bijelom Polju i Crnoj Gori  i zaključeno je da je u kampanju za lokalne izbore izbore Liberalna Partija Opštinski odbor Bijelo Polje ušla spremno, kadrovski ojačana i podmladjena. U proteklom vremenskom periodu od sjednice najviših organa Liberalne Partije  na kojoj je donesena odluka da će  Liberali  na predstojećim izborima nastupiti na zajedničkoj listi “Za dobro građana Bijelog Polja” sa Demokratskom partijom socijalista, SD i BS,  dosadašnjim koalicionim partnerima na državnom nivou , rukovodstvo opštinskog odbora , obišlo je sve evidentirane članove i simpatizere partije i u neposrednom kontaktu sa njima, razjašnjene su eventualne nedoumice i nepoznanice u vezi nastupa Liberalne Partije na predstojećim lokalnim  izborima.

 Sa velikim zadovoljstvom je konstatovano da preko 95 % članova i simpatizera Liberalne Partije u Bijelom Polju je dalo punu podršku ovakvom načinu izlaska Liberalne Partije na lokalnim izborima , a da posebno raduje činjenica  da je određeni broj mladih do sada politički neaktvnih pristupilo Liberalnoj Partiji i  već daje puni doprinos kampanji za lokalne izbore

Opštinski Odbor Liberalne Partije poziva je sve svoje članove, prijatelje i simpatizere da na  lokalnim  izborima glasuju za liste „ Za dobro građana Bijelog Polja”  pod rednim brojem 7, na zbirnoj listi za lokalne izbore,  uzimajući u obzir dosadašnju dobru koalicijsku saradnju i partnerske odnose na državnom nivou  između naših  stranaka , kao i posebno činjenicu da se na izbornoj listi nalazi Anja Adamović , Predsjednica Mladih Liberala Bijelog Polja.Bili smo mašinovodje reformskog voza u Crnoj Gori proteklih četvrt vijeka, mnogo toga se promijenilo nabolje ,  Liberali će biti jači nego što su sada i vjerujemo da će, kao i u svakoj progresivnoj državi imati još više pobornika.

Apelujemo i na one birače koji u ovom trenutku ne pokazuju preveliko interesovanje za politička zbivanja da shvate, da sa njima ili bez njih, politika u društvu ide nekim svojim tempom.  Neka se vrate, neka izadju  na izbore 27. maja, neka saslušaju šta sve druge stranke govore, ali neka ovoga puta misle o nekim iskustvima koje imaju, neka razumiju činjenicu da se po pravilu u izbornim kampanjama govori jedno, a nakon izbora radi drugo. I da je ključna razlika između Liberalne Partije i svih drugih stranaka u našoj riješenosti da svakog trenutka kažemo istinu i da ih povedemo najkraćim putem do ciljeva koji moraju biti osvojeni da bi naš život bio bolji. To smo dužni zbog svoje djece, to smo dužni i kao generacija koja je ovu zemlju naslijedila da bi je razviljala.

Narod koji žive u Bijelom Polju zaslužuje bolju budućnost nego što nam je bila prošlost. Sve ono što nas je dijelilo trebamo dati istoričarima , a sve ono što nas povezuje, a reklo bi se da je 90 posto toga što nas veže zajedničko svima nama, i u interesu crnogorskih građana, stoga upućujemo poziv da djelujemo zajedno. LP je bila  i ostala stranka koja će biti okrenuta budućnosti! Glasajte za sigurnu budućnost! Glasajte za dobro građana Bijelog Polja!

Samedin Agović,

Predsjednik Opštinskog odbora LPCG Bijelo Polje


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me