• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Najbolji biciklista CG, Mulić podržao Liberale: Bijelo Polje biće grad sporta

Demir Mulić, najbolji biciklista Crne Gore, pristupio je Liberalnoj partiji i podržao liberale na lokalnim izborima u Bijelom Polju. On je iskazao želju da u narednom periodu aktivno doprinosi politici liberala koja posebno baštini duh mladih i duh sporta.

Mulić je osvajač preko 200 medalja na međunarodnim takmičenjima, nastupio je na preko 300 takmičenja a nekoliko puta proglašen je za najboljeg sportistu Bijelog Polja.

U programu djelovanja LP u Bijelom Polju, i buduće odbornice liberala i liste "Za dobro građana Bijelog Polja" u Skupštini Opštine Anje Adamović, posebno mjesto zauzima upravo sport i vizija da Bijelo Polje bude grad sporta. Sa sportskim centrom, stadionom i velikim prirodnim kapacitetima za razvoj sporta na otvorenom u zelenom okruženju, ovaj grad uz malo napora može potvrditi status i sportskog centra sjevera. Ovo je posebno značajno i za razvoj turizma jer se Bijelo Polje može promovisati kao poželjna destinacija za sportski turizam, zbog posebno pogodne klime i prirode koju posjeduje, a ovaj vid turizma donosi veike prihode Opštinama koje su razvile takvu ponudu.

Mulić je o perspektivi razvoja sporta kroz liberalnu politiku u narednom periodu razgovarao sa predsjednikom Odbora Samedinom Agovićem, predsjednikom Mladih Liberala Ammarom Borančićem i odbornicom Anjom Adamović.

PR služba Liberalne partije


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me