• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Rabrenović: Ekološki urbanizam i infrastruktura liberalna vizija Podgorice

Liberalna partija Crne Gore će i u naredne četiri godine biti dio Parlamenta Glavnog grada – Podgorica u kojem će imati svog odbornika.To je dokaz ispravosti i prepoznatljivosti politike Liberalne partije Crne Gore koja je i u prethodnih osam godina, odnosno dva izborna ciklusa, na najbolji način kroz rad liberalnih odbornika u Podgorici ostvarivala značajne rezultate za dobrobit svih Podgoričana i cjelikupne Crne Gore.

Kao ozbiljna i odgovorna politička partija prepoznali smo potrebu i neophodnost da i na ovim izborima kroz formu pobjedničkog koalicionog nastupa sa tradicionalnim koalicionim partnerima u Podgorici zajednički radimo na ispunjavanju zacrtanih ciljeva od značaja za razvoj Glavnog grada. Sigurni smo da će liberali u narednom mandatu ostvariti sve one projekte za koje se zalažemo i u koje vjerujemo, a koji će donije značajne promjene i obezbijediti bolji život svim našim sugrađanima.

Liberalna vizija Podgorice, čijem ostvarenju težimo, je održiv razvoj grada i njegove infrastrukture kroz primjenu ekološkog urbanizma i stvaranje ambijenta za razvoj porodičnih biznisa zasnovanih na uslužnim i proizvodnim djelatnostima. Podgorica će biti grad čiji imidž i reputacija inspirišu, nadahnjuju i podstiču druge da slijede njen primjer. Put ka ostvarenju ovoga cilja je samo jedan efikasna i odgovorna lokalna uprava sa vizijom. Vjerujemo, da koalicija čiji su liberali sastavni dio posjeduje duh pobjednika i želju da Podgoricu učini udobnim i savremenim gradom koji će svojim stanovnicima pružiti sve ono što imaju stanovnici gradova koji su svima nama ideal kvalitetnog života.        

Jovan Rabrenović

Odbornik u Skupštini Glavnog grada Podgorica


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me