• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP Budva sprema novi Odbor: Čista ponuda građanima

 

Liberalna partija Budve formiraće novi Opštinski Odbor. Novi odbor činiće dominantno mladi ljudi koji Budvi mogu donijeti novu vrijednost i čistu ponudu na političkoj sceni ovoga grada. Za vršioca dužnosti predsjednika Odbora imenovan je Slobodan Franeta, član predsjedništva LP, koji će u statutarnom roku oformiti novi Odbor koji će raditi na novom programu i ponuditi Budvi novi ekonomski pravac.

Liberalna partija Budve u aktuelnoj političkoj postavci može biti najkvalitetnija politička ponuda na sceni što posebno prepoznaju mladi i oni građani koji Crnu Goru vide kao slobodno društvo i dio savremenog evropskog sistema vrijednosti, ekonomskih i političkih tokova.

U tom smislu, osvježeni budvanski odbor liberala biće od posebnog značaja za LP i osnaživanje liberalne ideje u Crnoj Gori. Poseban značaj daje činjenica da će u tom procesu Odbor voditi mladi i perspektivni naučni radnik, ekonomista i aktivista koji je ranije proglašen i za najboljeg studenta godine u Evropi u promociji ideje slobode, Slobodan Franeta sa timom iskusnih ljudi.

Podsjećamo, Predsjedništvo LP ranije je uputilo preporuku Odboru o raskidu koalicionog sporazuma u Budvi i napuštanju postizborne koalicije i aktuelne lokalne vlasti, u najboljem interesu Opštine i građana u narednom periodu.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me