• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Agović na čelu LP Bijelo Polje, novi program za sjever

Liberalna partija Bijelog Polja na 5. redovnoj izbornoj Konvenciji izabrala je novi Opštinski odbor i predsjednika Odbora. Za predsjednika LP Bijelo Polje delegati su podržali Samedina Agovića, koji će u narednom četvorogodišnjem mandatu obavljati ovu funkciju.

Agović je pozvao sve sugrađane da se pridruže liberalima u kreiranju bolje budućnosti Bijelog Polja. On je kazao da će imati zadatak da svi zajedno vrate povjerenje u političare i politiku iskrenim zalaganjem za građane i grad. Posebno je značajno da se olakša poslovanje mladima, otvaraju nova radna mjesta i omogući kvalitetno školovanje koje bi zadržalo mlade koji odlaze.

Konvencija koja je okupila preko 60 ljudi, jednoglasno je podržala takav program bjelopoljskih liberala i biće okosnica budućeg djelovanja u suret lokalnim izborima u Bijelom Polju na kojima će LP ponuditi građanima takav program.

Novi predsjednik Odbora Samedin Agović član je najviših organa LP, diplomirani ekonomista koji je prošao niz obuka za evropske projekte, IPA fondove, obuke za javnu upravu i demokratiju u Norveškoj, Strazburu i Kini, dugogodišnji  je predsjednik Džudo i rvačkog kluba „Favorit“, jednog od najorganizovanijeg i najboljeg sportskog kolektiva u Bijelom Polju.

Konvenciju su pozdravili i potpredsjednik LP Zdravko Šoć, generalni sekretar Esad Šainović i portparol Ammar Borančić.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me