• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Balota na čelu Odbora LP Rožaje: Svi zaboravili svoje Rožaje

Liberalna partija Rožaja izabrala je novi Opštinski odbor i predsjednika. Na čelu LP Rožaje biće Munever Balota, dosadašnji predsjednik, koji je jednoglasno izabran od strane delegata Konvencije. Izbornoj konvenciji je prisustvovalo 60 delegata dok je u Odbor LP Rožaja izabrano 30 novih članova.

Balota je kazao da će LP u Rožajama i u narednom periodu nastaviti da pomaže građanima u rješavanju ekonomskih i socijalnih problema koji muče sve ljude u Rožajama. On je rekao da Liberalna partija mora biti okosnica nove vlasti u Rožajama i snažno prisutna u Skupštini Opštine i da je to jedini način da se mijenjanju stvari u atmosferi okoštale vlasti koja godinama stvara probleme građanima a ne rješava ih.

Generalni sekretar Esad Šainović pozdravio je skup u ime rukovodstva LP i otvorio diskusiju sa građanima o problemima Rožaja. Oni su ocijenili da su nezapošljenost, odlazak mladih i partijsko zapošljavanje najveći izazov koji se moraju riješiti u narednom periodu. Svi političari koji odu iz Rožaja i sa sjevera, odmah zaborave na svoj grad i njegov napredak, jedini poslanik koji se zalaže za sjever u Skupštini jeste poslanik LP Andrija Popović, zaključak je diskusije.

Izbornu Konvenciju pozdravili su i potpredsjednik LP Zravko Šoć i portparol Ammar Borančić.

PR služba Liberalne partije


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me