• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Ivan Dragojević na čelu LP Danilovgrad: Liberali će biti stožer buduće vlasti

Mr Ivan Dragojević izabran je za predsjednika Opštinskog odbora Liberalne partije Danilovgrad, na 5. Izbornoj Konvenciji Odbora. Dragojević je istaknuti javni i turistički djelatnik u Danilovgradu, kao i šef Turističke organizacije. 

Oni su konstituisali i novi Opštinski i Izvršni odbor u Danilovgradu. Opštinski odbor LP činiće preko 30 aktivih članova od čega veliki dio novih lica.

Dragojević je u obraćanju delegatima kazao da će u narednom periodu ponuditi najkvalitetnija rješenja za ključne probleme Danilovgrada i njegovih građana. Liberali su takav kvalitet pokazali i dokazali svojim radom u lokalnoj samoupravi i kroz sva svoja idejna rješenja i kadrove, poboljšavajući segmentirani rad javne uprave i život građana kroz dostupnost javnih servisa.

On je rekao da će raditi na omasovaljavanju LP u Danilovgradu i da će liberali u ovom gradu biti stožer i buduće loklane vlasti. Prepoznatljivost liberalnog programa i najkvalitetnijih ljudi u Danilovgradu kroz kulturu, turizam, sport i lokalnu samoupravu biće ciljevi Odbora.

Konvenciji su prisustvovali i predstavnici rukovodstva Liberalne partije.

PR služba Liberalne partije


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me