• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP podržala Berane pobjeđuje, DPS, SD, BS: Zbog građana Berana i Crne Gore

LP Berane

Liberalna partija Berane podržala je izbornu listu koalicije „Berane pobjeđuje“ DPS, SD, BS, koji su koalicioni partneri i saveznici liberala na državnom nivou.

Liberali Berana su podršku ovoj listi dali bez ikakvih uslovljavanja i kalkulacija, računajući samo na najbolje interese građana, Berana i Crne Gore. Shvatajući važnost dugoročnog rješavanja problema u Beranama, LP nije mislila o funkcijama i pozicijama, niti smo ih tražili, već programski podržavamo rješenja koja nudi ova koalicija za građane.

Svaki dobronamjeran građanin i građanka Berana jasno vide učinke opozicionog vladanja u ovom gradu, a to je nagomilavanje problema i nagomilavanje smeća, dok nam jedino mladi odlaze jer posla već godinama nema.

Lokalna vlast, umjesto da se temelji na interesima građana i Crne Gore, temelji se na ispraznim nacionalističkim pričama, mržnji i političkim kompromisima radi podjele fotelja u Opštini. Liberali, posebno u Beranama nikada nijesu i nikada neće pristati na nacionalizam, mržnju i politikanstvo. Opštinski odbor LP Berane poziva svoje simpatizere i glasače, da podrže i na izborima u neđelju svoj glas daju koaliciju „Berane pobjeđuje“.

PR služba Liberalne partije


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me