• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Liberali donirali OŠ u Bijelom Polju: Mladi sjevera zaslužuju jednake šanse

Liberalna partija Crne Gore donirala je vrijedan multifunkcionalni aparat za štampanje Osnovnoj školi “Šukrija Medjedović” u Ivanju. Donaciju je uručio Mato Živković, član Glavnoga odbora i Mladih Liberala. Donaciju je u ime škole primio nastavnik Vahidin Sijarić. On je iskazao posebnu zahvalnost na ovoj donaciji koja je od velike potrebe i koja će olakšati rad za ovu seosku školu u Bijelom Polju i njene učenike.

"U ime škole i u svoje lično ime zelim da se zahvalim  na vrijednoj donaciji u informatickoj opremi. Pozivamo sve ljude dobre volje da podrže našu školu. Svaka donacija ove ili finansijske prirode, u skladu sa vašim trenutnim mogućnostima, bila bi od velike važnosti za unapređenje praktične nastave naših učenika.", kazao je nastavnik.

Odbor Liberalne partije nastaviće da sprovodi, već tradicionalno, društveno odgovorne akativnosti u Bijelom Polju, a ove godine

će veliki broj donacija  biti usmjeren je ka poboljšanju uslova u oblasti školstva, sporta i kulture, kako bi se svim mladim ljudima omogućile jednake šanse i jednake mogućnosti da izaberu način daljeg profesionalnog usavršavanja i dodatno rade na edukaciji.

Obrazovanje mladih i edukacija posebno su prioritet u ovom kraju, jer će jedino stručni i obrazovani kadrovi doprinijeti da se male sredine kao što je Godijevo i Ivanje ali i druga seoska područija nerazvijenog sjevera što prije razvijaju i idu u korak sa evropskim standardima. Ujednačen regionalni razvoj i kreiranje jednakih šansi za mlade na sjeveru jedan je od prioriteta i Rezolucije o političkom djelovanju LPCG za nredne četiri godine.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me