• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Čestitka LP povodom Dana Prijestonice Cetinje

 

Građanima i građankama Cetinja, gradonačelniku Prijestonice Aleksandru Bogdanoviću, predsjedniku Skupštine Jovanu Martinoviću i odbornicima u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore čestitam 13. novembar Dan prijestonice Cetinje.

Cetinje je najznačajniji i živi simbol naroda koji se uvijek borio za svoje pravo, svoju čast i slobodu, kako svoju tako i svih ljudi, vjerujući da čovjek nije stvoren za okove. Zato ime Cetinja i danas živi i pronosi se kroz vrijeme, a građani ne samo prijestonice već i Crne Gore, mogu biti ponosni na svoj grad.

To nas sve snažno obavezuje da svoje najbolje potencijale usmjerimo na razvoj i napredak Prijestonice i poboljšanje kvaliteta života svih njenih građana. Moramo stvarati još bolje uslove za jednake šanse svima da iskažu svoje znanje i vještine i da nađu mjesto na tržištu i obezbijede dostojanstven život za sebe, porodicu i nove generacije. Cetinje i njegovi ljudi imaju takav potencijal a vrijeme je potvrdilo njegov kvalitet. Liberali će uvijek biti podrška svakom građaninu Cetinja na takvom putu.

Andrija Popović,

Predsjednik Liberalne partije


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me