• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Kongres Liberala 29. oktobra, kandidature do sjutra.

 
Izborna Konferencija Liberalne partije održaće se 29.10.2017. potvrdjeno je na današnjoj sjednici Glavnog odbora LP. Oni su jednoglasno usvojili     Odluku broju i načinu izbora delegata za Konferenciju koju će činjeti 133 delagate iz svih Odbora. Kandidature za predsjednika partije predavaće se do kraja dana, a Predsjedništvo LP potvrdiće kandidate za predsjednika partije na sjednici koja ce se održati sjutra o čemu ce javnost biti informisana.
 
Glavni odbor analizirao je i političku situaciju u državi i poziciju Liberalne partije u aktuelnim dešavanjima. Izraženo je zadovoljstvo uspjesima koje je LP postigla na nacionalnom ali i međunarodnom nivou uz smjernice za segmentirano poboljšanje kvaliteta djelovanja u narednom periodu. Analizirana je i realizacija koalicionog sporazuma LP sa DPS i dugim konstituentima vlasti na državnom nivou i pozicije lokalnih samoprava.
 
Glavni odbor je izvješten o pripremama za lokalne izbore na Cetinju i u Petnjici, na kojima LP očekuje uspješne rezultate i rast podrške. Odbori iz ovih gradova saopštili su da su spremni za nastup na predstojećim izborima a konačnu riječ dnijeće uskoro organi partije.
 
PR služba Liberalne partije

Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me