• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP osnovala odbor u Berana: Ne smije biti nedodirljivih u CG i Beranama

Liberalna partija osnovala je danas novi Opštinski Odbor u Beranama. Delegati Opštinske izborne Konvencije za predsjednika su izabrali Denisa Bulića. On je prepoznati beranski književnih i turizmolog.Na Konvenciji je izglasano i 30 novih članova koji će činiti novi Odbor Liberalne partije u Beranama.

Bulić je na Konvenciji kazao da su liberali čvrsto utemeljeni u Beranama i da će ovaj Odbor unijeti novi duh slobode i mladosti na beransku političku scenu. Nije lako biti liberal u Beranama, ni nekad a ni danas, u tome i jeste naša vrijednost, rekao je Bulić zahvaljujući delegatima što su mu pružili priliku da ostvari ono što su programska načela LP ovom gradu. Kod nas su svi dobrodošli i mi istinski baštinimo vrijednosti ljudskih prava, sloboda i jednakosti, ljude dijelimo samo na časne i nečasne, naveo je novi predsjednik OOLP.

Predsjednik LP Andrija Popović sa rukovodstvom pozdravio je Opštinsku Konvenciju i zahvalio se na istrajnosti da održe liberalizam u Beranama i Crnoj Gori. Posebno ćemo potencirati brigu o Beranama i liberali će donijeti novi politički kvalitet u političkoj borbi Berana.

Popović je kazao da ni u Crnoj Gori ni u Beranama ne smije i neće biti nedodirljivih i da zakon mora biti jednak za sve u državi vladavine prava. Za to su potrebne snažne insitucije i nema sumnje da će svi i sve doći na red i da će pravda u Crnoj Gori pobijediti. Libeali imaju posebnu odgovornost prema Crnoj Gori i zato mi jesmo čvrsto na tom putu.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me