• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Raduje nas briga za liberale ali špekulacijama pojedinaca se ne bavimo

Dužni smo radi javnosti, članova i simpatizera da reagujemo na permanentne pokušaje kreiranja atmosfere linča prema Liberalnoj partiji i liberalima, iako smo decenijama odveć navikli na takve periodične pojave. Raduje nas iskazana briga za liberale, ali mi se špekulacijama ne bavimo.

Navodne inicijative, pisma, ostavke, peticije, nikada i na bilo koji način nijesu stigli na adresu Liberalne partije, poštansku, elektronsku niti bilo koju drugu. Takve špekulacije u početku smo provjeravali međutim kako se redovno ispostavi da nijesu utemeljene u realnosti, više se ne želimo baviti takvim stvarima. Mi radimo shodno Statutu i tradiciji dobrih ljudskih odnosa i mimo toga ništa drugo.

Plašimo se da je u pitanju samo fenomen i želja za ličnom promocijom, pričom radi priče i upotpunjavanja redaka u štampi ili na portalima nečim zanimljivijim od analize Zakona i kreiranja novih ekonomskih i socijalnih programa čime se Liberalna partija zapravo i bavi ovih dana.

Sa zadovoljstvom ostavljamo svakome ko ima viška vremena da se bavi špekulacijama, politikanstvom i smišljanjem različitih kafanskih priča. Liberalna partija će na Kongresu koji nas čeka krajem oktobra ponuditi građanima i državi novi i svježi Program i Rezoluciju o daljem političkom djelovanju koja će građanima pokazati perspektivu za bolje poslove, za bolji zdravstveni sistem i školovanje njihove đece, riječiju, bolji kvalitet života.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me