• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Demokrate, jučerašnji šovisniti, znaju samo za blaćenje i ništa više.

Mladi jurišnici iz Demokratske Crne Gore očigledno ne znaju ništa drugo u svojem djelovanju osim da blate, pljuju i olajavaju časne ljude i politiku koja pokušava makar nešto da uradi za građane. Nas liberale ovo i nečudi znajući da Demokrate, jučerašnji šovisnisti, očigledno ni danas ne mogu da podnesu čak ni ime liberal u svojoj obijesti, mržnji i nesposobnosti. A u ovome i ničemu drugome do sada su se samo i dokazali, frazologija, populizam, pljuvačina.

Za razliku od njih koji povjerenje građana koriste da sjede doma i vrijebaju saopštenja kako će koga eskpeditivno popljuvati, Liberalna partija se danima u Skupštini bori da promijeni Zakon o planiranju i izgradnji i koliko je u našoj moći pomogne građanima i Opštinama. LP se ranije borila i da se djeci čiji roditelji ne rade daju dodaci, i da se dužnici i žiranti zakonom zaštite i da se najteže oboljeli pomogne dodatnim sredstvima za zdravstvo i tako svaki dan, dok Demokrate vode partijske kampanje. Nama je građanin ispred partije!

Dođite u Skupštinu, pokažite koliko ste sposobni, uradite makar pola koliko je Liberalna partija za ova tri dana u korist građana promijenila odredbe Zakona, pa onda pokušajte da se javite za riječ. Kako kaže crnogorski narod „prazni lonci najjače zvone“, a Demokrate su baš zagrajile.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me