• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Liberali otpočeli pripreme za Kongres i lokalne izbore

Glavni odbor Liberalne partije otpočeo je sinoćnom sjednicom održanom u Podgorici  aktivnosti za pripremu Redovne Izborne Konferencije koja će se održati u oktobru ove godine. U tom cilju, Glavni odbor je svim Opštinskim odborima partije produžio mandat za period nakon okončanja Kongresa, do januara 2018. godine.

Svi organi partije aktivno će raditi na jačanju infrastukture i novim programskim i političkim pravcima koje partija, kao dio velike liberalne porodice, treba zajednički da utvrdi na Konferenciji.

Liberalna partija označila je i početak kampanje za lokalne izbore na Cetinju koji će se održati na jesen. Liberali kao utemeljena snaga u nasoj Prijestonici Cetinju kampanju će simbolično započeti u kancelarijama LP, 13. jula, na Dan državnosti i antifašističkog ustanka sa članovima i simpatizerima na Cetinju. Borba za pravo, čast i slobodu  koju simboliše taj dan, obilježiće i buduće djelovanje LP na Cetinju.

Posebna pažnja biće posvećena i lokalnim izborima koji se u tom periodu održavaju u Petnjici, a koordinator LP za ovu Opštinu,Generalni sekretar Esad Šainović, imenovan je ranije.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me