• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP čestita članstvo u NATO: Odgovorno prema slavnoj prošlosti i sigurnoj budućnosti

Crna Gora povratila je i potvrdila svoje staro mjesto u društvu slobodnih naroda Evrope i svijeta, od danas, kao punopravna članica NATO-a biće za stolom za kojim se donose odluke ravnopravno sa svim modernim i naprednim državama. Ovaj istorijski iskorak prilika je da uputimo srdačne čestitke svim građanima i građankama Crne Gore koji će biti najveći dobitnici ovakvog puta i opredjeljenja i današnjeg prijema Crne Gore u punopravno članstvo NATO.

Period mira, stabilnosti i trajnog očuvanja granica koje smo vjekovima branili i u čije temelje smo ugradili djelo i živote najboljih među pokoljenjima, odnos je poštovanja prema slavnoj prošlosti i odnos odgovornosti prema budućim generacijama kojima ostavljamo siguran i miran život i otvorene mogućnosti za ravnopravan život sa naprednim narodima Evrope uz traganje za ličnom srećom, radom i bogatstvom.

Crnogorska zastava koja se ponosno vijori na Ist Riveru  među narodima svijeta i UN, od danas će krasiti jarbol ispred sjedišta Sjevernoatlanske alijanse a u skorom period, u godinama pred nama i biti među zastavama država članica Evropske unije i dokazati demokratski napredak i istrajnost koju je Crne Gora pokazala za samo deceniju od obnove nezavisnosti. Čeka nas još puno posla za koji će biti potrebna istrajna podrška svih građana i građanki kao i do sada. Zajedno gradimo sigurnije, slobodnije i naprednije društvo!

PR služba Liberane partije


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me