• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Liberali u Rožajama pomogli najugroženijima

Odbor Liberalne partije u Rožajama sproveo je niz humanitarnih inicijativa u cilju poboljšanja kvaliteta života najugroženijim stanovnicima ove Opštine.

Predsjednik OO LP Rožaje Munever Balota sa članovima Odbora posjetio je šestočlanu porodicu Murić iz sela Besnik kod Rožaja i uručio pomoć koja je prikupljena u okviru donatorske akcije pokrenute sa ciljem da se pomogne ovoj porodici koja živi u teškim uslovima, bez  ikakvih stalnih primanja.

Porodici Murić uručena su pomoć u vidu hrane i odjeće kao i novčana sredstva. Isto tako, porodici je uručen i namještaj koji će obezbijediti normalan boravak u životnom prostoru za sve njene članove, a posebno djecu, naveo je Balota, predsjednik LP Rožaje. On je izrazio zahvalnost svim humanim ljudima koji su svojim donacijama pomogli u ostvarivanju ove humanitarne inicijative.

On i grupa građana koja je podržala inicijativu, najavili su da je ovo samo jedna od akcija u nizu i da pozivaju sve građane Rožaja ali i druge humane ljude, da doprinesu daljem humanom djelovanju u cilju poboljšanja kvaliteta životnih uslova svima kojima je to neophodno. Ovu inicijativu su donacijama podržali, pored ostalih i Mulja Seferović, Salih Dacić , Edževid Agović.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me