• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Politički haos u Herceg Novom na štetu građana

Vjerovali smo da se u Herceg Novom nikada neće ponoviti politička situacija kojom svjedočimo ovih dana. Apsolutno neprincipijelni politički savezi okovali su Herceg Novi, a sve čini se u cilju kratkoročnih sitnih politikantskih koristi i fotelja u koje bi sjeli na par mjeseci.

Nevjerovatno je da se politički haos koji je nastao oko smjene predsjednika Skupštine Opštine Herceg Novi ponovo salomi preko leđa građana i građanki koji u Herceg Novom već godinama trpe različite političke eksperimente.

Liberali Herceg Novog bili su spremni da razgovaraju o novoj platformi sa građanskim i procrnogorskim partijama, sa SDP i URA, međutim, posljednji potezi lokalnih čelnika ovih partija bacaju svjetlo sumnje na njihovu iskrenost i posvećenost građanskoj ideji. Takvo postupanje i lov u mutnom, samo zatvaraju vrata novim idejama i snagama koje bi sa liberalnim i građanskim programom radili u najboljem interesu građana.

Predsjednik Odbora Liberalne partije Herceg Novi, Goran Skrobanović i tim Novskih liberala nastaviće da gradi zdravu i modernu političku ideju za ovaj grad koju će na izborima 7. maja ponuditi građanima.

O načinu nastupa Liberalne partije na lokalne izbore u Herceg Novom uskoro će odlučivati najviši organi partije na prijedlog Opštinskog odbora.

 

Goran Skrobanović,

Predsjednik Opštinskog Odbora LPCG Herceg Novi


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me