• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Liberali Nikšića u pregovore sa procrnogorskim partijama

Rukovodstvo Liberalne partije Nikšića danas je sa rukovodstvom LPCG razgovaralo o nastupu na predstojećim lokalnim izborima u Nikšiću, 12.3.2017. Božidar Mikica Vučinić i Marinko Pavićević ispred LP Nikšića sastali su se sa predsjednikom Andrijom Popovićem, koordinatorom za Nikšić,  potpredsjednikom Zdravkom Šoćem i članovima rukovodstva LP.

Nikšićki Liberali upoznali su vrh partije sa pripremama za lokalne izbore i tokom predizbornih pregovora koje lokalno rukovodstvo LP vodi. Liberalna partija u Nikšiću započela je pregovore sa procrnogorskim i građanskim partijama sa kojima dijeli slična programska i temeljna načela političkog djelovanja. Liberali su otvoreni za kreiranje platforme sa svim zdravim, demokratskim i procrnogorskim snagama u cilju  najbolje ponude za budućnost i bolji kvalitet života svih građana Nikšića.

Oni su predstavili i platformu sa kojom će Liberalna partija izaći pred građane Nikšića. Na čelu liberalne liste u Nikšiću i buduća odbornica biće Marija Mitrović, prepoznata mlada aktivistkinja, aktivna u promociji slobodnog društva i crnogorskog kulturno-istorijskog identiteta u Nikšiću.

Rukovodstvo Liberalne partije Nikšić, nakon završetka započetih pregovora, predložiće konačnu odluku o načinu izlaska na lokalne izbore u Nikšiću koju će usvojiti najviši organi Liberalne partije.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me