• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Liberali možda ne podrže Vladu ako se ne ispoštuje Sporazum

pglpcg

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović kazao je da postoje nagovještaji da se predizborni sporazum LP sa DPS-om možda neće ispoštovati te da će od poštovanja ovog sporazuma zavisiti eventualna podrška poslanika LP u Skupštini Crne Gore, prilikom izbora nove crnogorske Vlade.

Liberalna partija jedini je predizborni partner Demokratske partije socijalista i liberali će samo insistirati na sprovođenju onoga što je zajednički usaglašeno i dogovoreno, bez ikakvog politikanstva i populizma.

Rukovodstvo LP sa Popovićem na čelu sinoć se sastalo sa Odborom LP Glavnog grada Podgorice u sklopu redovnih konsultacija članstva. Oni su analizirali aktuelnu političku situaciju i tok pregovora liberala sa predizbornim partnerima oko skorog formiranja izvršne i zakonodavne vlasti u Skupštini Crne Gore.

Članovi Gradskog odbora komentarisali su očekivanja i dalji rad Liberalne partije u smislu sprovođenja programskih ciljeva koji su obećani građanima. LP takve aktivnosti mora sprovoditi kroz najviše organe izvršne vlasti i direktnim učešćem u Vladi Crne Gore u cilju što bržeg napretka u evroatlanskim integracijama i jačanja vladavine prava u saradnji sa liberalnim prijateljima iz Evrope i svijeta.
PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me