• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Čestitka Liberalne partije povodom Dana Opštine Kotor

Građanima i građankama Kotora, predśedniku Opštine Željku Aprcoviću, predśedniku Skupštine Opštine Jovu Suđiću i odbornicima u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore čestitam 21. novembar, Dan Opštine Kotor.

Dan Opštine Kotor proslavljamo u spomen na 1944. godinu kada je naš grad oslobođen od fašizma i nacizma. Takav duh i takvu ulogu kakvu mu je, izgleda, istorija namijenila, Kotor nosi i danas. Otpor prema ekstremizmu i mržnji, razumijevanje i prihvatanje među ljudima sa svim njihovim različitostima, ostaje trajni pečat Kotora i njegovih građana i građanki.

Razvoj grada Kotora mora biti prioritet i u narednom periodu. Kao najznačajnije turističko čvorište sa bogatom kulturom, istorijom i tradicijom slobodne trgovine, naš grad ima odlične potencijale za snažan dalji razvoj u najboljem interesu svojih građana. Rješavajući konkretne izazove i probleme u infrastrukturi i ambijentu za bolje poslovanje, siguran sam da će se taj prostor za bolji život širiti a Kotor biti grad koji će još više privlačiti sve. Kotorani će uvijek imati saveznika na tom putu u crnogorskim liberalima.

Andrija Popović

Predśednik Liberalne partije Crne Gore


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me