• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Čestitka Liberalne partije povodom Dana Opštine Kotor

Građanima i građankama Kotora, predśedniku Opštine Aleksandru Stjepčeviću, predśedniku Skupštine Opštine Nikoli Bukilici i odbornicima u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore čestitam 21. novembar, Dan Opštine Kotor.

Dan Opštine Kotor proslavljamo u spomen na 1944. godinu kada su jedinice NOV-a, Druge dalmatinske i Prve bokeške brigade, oslobodile naš grad od fašističkog okupatora. Takav duh i takvu ulogu kakvu mu je, izgleda, povijest namijenila, Kotor nosi i danas. Otpor prema ekstremizmu i mržnji, razumijevanje i prihvatanje među ljudima sa svim njihovim različitostima, ostaje trajni pečat Kotora i njegovih građana i građanki.

Pored svih prirodnih resursa i bogatog nasljeđa koje je Kotor svrstalo i na listu UNESCO-ve baštine, jasno je da je pred nama još mnogo izazova, da naš grad očuvamo sjajnim mjestom u kojem će stalni rast kvaliteta života građana biti prepoznatljivost grada. Nastavićemo da skrećemo pažnju na očuvanje privrednih potencijala Kotora ali i da jačamo njegovo mjesto na tursitičkoj mapi, jasno ćemo identifikovati sve probleme, zajedno sa građanima, i iznalaziti održiva rješenja za iste. Kotorani će uvijek imati saveznika na tom putu u crnogorskim liberalima.

Andrija Popović

Predśednik Liberalne partije Crne Gore


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me