• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Najviši organi Liberalne partije razgovaraće o novoj Vladi

popovicmitingpg

Najviši organi Liberalne partije će na  zakazanim sjednicama analizirati izborni rezultat i kampanju liberala na parlamentarnim izborima 16. oktobra, na kojima je LP učestvovala zajedno sa Demokratskom partijom socijalista.  Pobjednička lista "Sigurnim korakom" i na ovim izborima postigla je izuzetan rezultat.

Predsjedništvo LP posebno će se baviti realizacijom predizbornog Sporazuma koji su liberali potpisali sa DPS, sa naročitim osvrtom na formiranje buduće Vlade Crne Gore. Ubrzani evroatlanski put i snažniji ekonomski progres Crne Gore jeste cilj realizacije ovih aktivnosti i što hitnijeg formiranja crnogorske Vlade sa najačom partijom i građanskim, proevropskim i proNATO partijama.

Poslanik Liberalne partije u narednom sazivu Skupštine Crne Gore - Andrija Popović nastaviće realizaciju programa koji smo postavili pred građane i koji je zaslužio njihovo povjerenje. Liberalna politika, slobodnija i jača ekonomija, zaštita najugroženijih i njihovih prava, viši kvalitet obrazovanja, zdravstva i više radnih mjesta za mlade ljude, biće cilj djelovanja LP u ovom mandatu Skupštine.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me