• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Evropski liberali čestitali LP: Podrška u daljim reformama

Popovic i Van Balen

Nakon što je Liberalna internacionala, jedna od najmoćnijih političkih organizacija svijeta čija je članica i LP, čestitala na izbornom uspjehu crnogorskim liberalima, čestitke su pristigle i od ALDE saveza evropskih liberal.

Predsjednik ALDE i poslanik u Evropskom parlamentu Hans Van Balen uputio je Liberalnoj partiji i predsjedniku Andriji Popoviću pismo podrške.

Vrlo smo zadovoljni što su liberali ponovo dio crnogorske Skupštine, uvijereni smo da vas je vaš rad i djelovanje u protekle 4 godine preporučio i pomogao u tome.

Čvrsto vjerujemo da će liberali u Skupštini dati snažan doprinos daljim reformama i neophodnim koracima ka punopravnom članstvu Crne Gore u Evropskoj uniji i NATO savezu. U naporima ka državi istinske liberalne demokratije Liberalna partija  može računati na podršku evropskih liberala.

Podsjećamo, evropski liberali podržali su Liberalnu partiju Crne Gore i u predizbornoj kampanji, kada je i predsjednik ovog saveza Hans Van Balen prvi put posjetio Crnu Goru kao gost Liberalne partije.

 

PR služba Liberalne partije


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me