• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Liberali: Građani mudro glasali, nastavljamo dalje pravim putem

PressLPCG

Poštovani građani i građanke,

Hvala vam.  Još jednom ste pokazali da većinska Crna Gora ima dovoljno znanja, mudrosti i razuma da u ključnim trenucima za budućnost naše države i društva, izabere ispravan put, izabere dalji napredak i snažan razvoj. Uradili ste to 21. Maja 2006., uradili ste to i juče,demokratski i olovkom.

Liberali su i ovoga puta na vašoj strani, građanskoj i evropskoj. Nastavljamo dalje snažno trasiranim putem. Vodimo Crnu Goru ka punopravnom članstvu NATO saveza i evropskoj budućnosti, članstvom u EU. Bogatstvo i sve bolji kvalitet života svakoga od vas, biće okosnica politike Liberalne partije u budućoj vladajućoj većini. Obećali smo da ćemo se boriti za majke, za socijalno ugrožene, za manjine i borili smo se. Obećavamo da ćemo nastaviti tim putem i uspjećemo. Posebnu pažnju posvetićemo mladima koji su uvijek, pai ovoga putu, bili temelj deovanja Liberalne partije.

Hvala vam i za podršku na lokalnim izborima u Kotoru, Gusinju i Budvi. Liberali su tradicionalno u svakom od ovih gradova ponudili građanima najbolje od sebe a zauzvrat smo dobili vaše povjerenje. Nijesmo do kraja zadovoljni rezultatima. Sigurno je da možemo bolje i pred nama je vrijeme velikog rada na liberalnoj agendi. Dani i godine pred nama pokazaće vrijednost naše politike i jačati međusobno povjerenje.

Liberalna partija Crne Gore


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me