• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Podrška Liberalnoj partiji iz Evropskog parlamenta

jasenkoselimovc

Dragi Crnogorci i Crnogorke, nadam se da ćete se na izborima pokazati dostojanstveni i mudri da izaberete bolju budućnost vaše zemlje i političare koji će vas tamo voditi.

Nadam se da će sve demokratske snage, naročito liberalne snage, koje ja kao liberal posebno podržavam doživjeti uspjeh i da će politički rad i trud biti nagrađeni. Pružam, naravno, punu podršku Liberalnoj partiji Crne Gore.

Vjerujem da je od velikog značaja za Crnu Goru da se na izbornim listama nađu ljudi koji će doprinijeti smanjenju podjela u Crnoj Gori. Crnoj Gori ne trebaju svađe nego bolja budućnost i političari spremni da je tamo vode.

Puna podrška naporima da se održe fer i demokratski izbori, istovremeno najoštrije osuđujem potencijalno miješanje drugih država u izborni proces. Volja birača Crne Gore mora da se poštuje, i niko neće dozvoliti da se sa strane pokušaju narušiti ni demokratski izbori ni izabrani političari.

Nadam se da ćete nagraditi one političare i one partije za koje vjerujete da vas vode prema evropskoj i boljoj budućnosti.*

Jasenko Selimović,

Poslanik u Evropskom parlamentu,

Savez evropskih liberala, ALDE

*Video poruka poslanika EP


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me