• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Popović: Blizu smo apsolutne pobjede, vodićemo i Crnu Goru i Kotor

lpkotorKONVENCIJA

Zajednička poslanička  lista Demokratske partije socijalista i Liberalne partije bilježi snažan rast podrške i već sada je blizu aposlutne većine i  apsolutne pobjede na izborima 16. oktobra, potvrdio je Andrija Popović, lider liberala na završnoj konvenciji liste Bokeški, crnogorski, evropski-KOTOR MOŽE BOLjE! Andrija Pura Popović broj 2. u Kotoru.

Ovo će biti zadnji pokušaj i posljednja šansa opozicije, koja to više i ne sakriva, da zaustavi i spriječi ulazak Crne Gore u sferu zapadne civilizacije, EU i NATO savez. Na sljedećim izborima za četiri godine, Crna Gora će biti punopravna članica i NATO i EU i time je svaka šansa opozicije da zaustavi napredak Crne Gore obesmišljena. Zabrinjavajuće je što su ovoga puta u takve projekte uvukli i navodno suverenističke partije URA i SDP koje su izgubile svoj građanski i suverenistički identitet, u odnosu na 2006. godinu kada se jasno znalo ko je za slobodnu Crnu Goru a ko za povratak u daleku prošlost, poručio je Popović na konvenciji kotorskih liberala.

On se osvrnuo i na dalji rad LP na čelu Kotora. Budućoj vladi ozbiljno ćemo predočiti da je krupne kotorske probleme neophodno hitno riješiti, a prvi je svakako bezbjednosna situacija koja grad tišti već nekoliko godina pa je ove doživjela i kulminaciju" – kazao je nosilac liste i kandidat liberala za gradonačelnika Kotora Andrija Pura Popović na završnoj konvenciji koja je sinoć održana u sali kina „Boka".

„Ako za gradonačelnika bude izabran podgorički poslušnik – Kotor će stagnirati u razvoju" – kazao je Popović dodavši da sadašnja kotorska opozicija za koju pretpostavlja da će i u narednom mandatu biti tu gdje je sada – ne može ništa da promijeni. Zato, vjerujem da će konstalacija političkih snaga u Kotoru biti takva da se bez liberala neće moći formirati vlast. Ako bude tako, mi ćemo tražiti mjesto gradonačelnika ili – neka idu ponovljeni lokalni izbori" – kaže Popović.  

„Izrada prostorno urbanističkog plana, rješavanje saobraćajnih gužvi u užem dijelu Kotora, obezbijediti da Luka Kotor dobije dugoročnu koncesiju te valorizacija devastiranih prostora u najbližem okruženju Starog grada – prioriteti su liberala i zato ne sumjnam u vašu podršku u nedjelju 16. oktobra kada ćete zaokružiti broj dva jer znam da vjerujete da Kotor može bolje" – poručio je Tvrtko Crepulja.

Prisutne su pozdravili i Nenad Vukadinović, Milorad Mišo Krivokapić, Marijana Nikolić, Milisav Miško Prelević, Vasilije Vidović, Tijana Čađenović, Mirza Krcić i Vido Drašković.

 

 PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me