• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Liberali će voditi Kotor uz instrukcije građana

lpkotor

Kandidati za odbornike liberala Kotora obišli su građane u svim djelovima Opštine i identifikovali ključne probleme kotorskih naselja Risan, Škaljari, Sveta Vrača. Građani su sa kandidatima Liberalne partije, koji će voditi grad u narednom mandatu, razgovarali o izazovima lokalnih zajednica u jačanju infrastrukture, komunalne djelatnosti, turizma i sportskih sadržaja.

Ravnomjerno ulaganje u sva područja Opštine nastavićemo i u narednom periodu, naročito u Risnu i Perastu ali i čitavom priobalnom pojasu od Kostanjice do Stoliva pa i zaleđu, posebno Grblju, kazali su kandidati LP sa nosiocem liste i kandidatom za gradonačelnika Kotora Andijom Popovićem na čelu.

Risanskoj Luci, liberali će posvetiti posebnu pažnju, očuvaćemo je kao što ćemo očuvati i Luku Kotor. U Risnu će se nastaviti gradnja Doma kulture, centra za dječiji boravak, rekonstrukcija ljetnjeg bazena, i unapređenje sistema upravljanja otpadnih voda. Posebnu važnost imaće rekonstrukcija čuvenog hotela „Teuta“. Sve ovo povećati će kvalitet života građana Risna.

Rekonstrukcija bazena otpočeti će i u Škaljarima a sportska dvorana mora se završiti što prije. Sportska infrastruktura od posebnog je značaja za kotorske liberale.

Liberali vjeruju da odluke u lokalnoj zajednici moraju donositi oni kojih se to naviše tiče, građani i građanke Kotora. Zato ćemo nastaviti i u narednim danima ali i nakon izbora, da konsultujemo građane i usmjeravamo ravnomjeran razvoj našeg grada na bolje.

 Lista Kotorskih liberala „Bokeški, crnogorski, evropski- KOTOR MOŽE BOLJE! Andrija Pura Popović“

Kandidat za odbornika,

Gracija Netzmeckal


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me