• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Bokeški, crnogorski, evropski: Liberali u Kotoru započeli kampanju

LPKOTOR2

Liberali su danas u Kotoru započeli kampanju „Bokeški, crnogorski, evropski- KOTOR MOŽE BOLjE, Andrija Pura Popović“

Kandidati za odbornike ali i nosilac liste Andrija Popović upoznali su građane sa programom za bolji Kotor. Sedam mjera koje sadrži program detaljno uređuju oblast gradske infrastrukture, lokalne samouprave, privrede, prostornog planiranja, zaštite kulturne baštine i ekologije, bezbijednosti u gradu ali i obrazovanja, zdravstva i sporta u Kotoru.

lpkotor3

Osnova liberalnog programa jeste decentralizovana država sa snažnom lokalnom upravom koja će u saradnji sa građanima neposredno donositi najbolje odluke. Iako su liberali u proteklim godinama sa pozicije vlasti uložili mnogo truda da Kotor bude mjesto za dostojanstven i kvalitetan život, vjerujemo da uvijek može bolje. Zato naziv liste i jeste „Kotor može bolje!“

Bogat muzički program ispred gradskih zidina Kotra zainteresovao je mnoge građane koji su razgovarali sa kandidatom za kotorskog gradonačelnika Andrijom Popovićem. Kampanju su podržali i Mladi Liberali sa predsjednikom Mladih na čelu, koji nude i poseban program za razvoj omladinske politike.

 

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me