• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Istina je na strani Liberala: Evropski liberali zvanično potvrdili podršku LPCG

Borancicpress RTCG.me

Liberalna partija demantuje i oštro osuđuje pokušaje hajke na crnogorske liberale neuspješnim spinovima i gnusnim medijskim podmetanjima.

Svjesni smo da su crnogorski liberali i dalje meta različitih struktura u Crnoj Gori, ali im svima zajednio poručujemo- nećete uspjeti u svojim namjerama. Na našoj strani je istina a ispravnost politike Liberalne partije potvrdilo je vrijeme. Liberali su opstali i sigurnim korakom, još snažnije, nastavljaju dalje. Na žalost pojedinih struktura, a na sreću i dobrobit napredne, građanske i slobodne Crne Gore.

Javnosti stavljamo na uvid zvaničnu rekaciju ALDE saveza evropskih liberala iz Brisela koja je zvanično upućena medijima i u kojoj se iskazuje snažna podrška politici Liberalne partije.

Ovom prilikom zahtijevam i izvinjenje autora članka u kojem se navodi da su liberali “izmislili podršku”, te je takva neistina zalužila i naslovnu stranu na kojoj očekujemo, u skladu sa Zakonom objavljen i ovaj demanti.

Untitled

 Integralni tekst objavljen na sajtu ALDE:

ALDE Party states its support for Liberal Party Montenegro

Ahead of the upcoming parliamentary elections in Montenegro, the ALDE Party expresses its support to Liberal Party of Montenegro, its affiliate member party.

ALDE Party does not interfere in domestic affairs and it is entirely a member party’s matter to decide about pre- or post-electoral alliances and coalition agreements

ALDE savez liberala Evrope potvrdio podršku Liberalnoj partiji

Uoči predstojećih parlamentarnih izbora u Crnoj Gori ALDE partija evropskih liberala izražava svoju podršku Liberalnoj partiji Crne Gore, članici ALDE saveza.

ALDE partija ne miješa se u unutrašnje stvari svojih članica, i partija je apsolutno slobodna da sama odluči o predizbornim i postizbornim savezima i koalicijama.

 

Izvor: http://www.aldeparty.eu/en/press-releases/alde-party-states-its-support-liberal-party-montenegro

Ammar Borančić

Portparol Liberalne partije

 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me