• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Čestitka LP povodom Dana Opštine Nikšić: Vrijedne ruke održale Nikšić

Građanima i građankama Opštine Nikšić, predśedniku Opštine Veselinu Grboviću, predśednici Skupštine Opštine Sonji Nikčević i odbornicima u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore čestitam 18. septembar Dan Opštine Nikšić.

Nikšić kao najveća Opština ne samo Crne Gore već i nekadašnje jugoslovenske države, zasluženo je dobio epitet industrijskog i privrednog centra. Vrijednim rukama njegovih građana i građanki Nikšić je postao žila kucavica crnogorske privrede, a on je to ostao i danas, uprkos brojnim izazovima koji su, u doba tranzicije, potresali ovaj grad. Nikšić je uvijek ostajao doljedan stvaralačkom duhu, na dobrobit Crne Gore i svih njenih građana.

Nikšić zato, zaslužuje veću pažnju crnogorske države u kreiranju još usviješnijeg privrednog ambijenta. Strategijom održivog razvoja kojom će se valorizovati prirodna i privredna bogastva karakteristična za ovaj kraj, poboljšaće se kvalitet života svih građana Nikšića. Podsticaj preduzetničkog duha mladih, olakšice u poslovanju i veće ulaganje u visoko obrazovanje i kvalitet novih znanja, ovo će neminovno osigurati.

 

Predśednik Liberalne partije Crne Gore

Andrija Popović


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me