• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Mladi Liberali oformili izborni štab: Konkretna rješenja za mlade i studente

Ilustracija

Mladi Liberali Crne Gore formirali su izborni štab koji će koordinisati kampanju Mladih LP u narednom periodu za izbore 16. oktobra. Razumijevajući važnost toga da mladi sami učestvuju u kreiranju politika koje direktno utiču na njihov život i polazeći od autonomije koju Mladi uživaju u svom radu u Liberalnoj partiji, štab je usvojio platformu na kojoj će raditi u narednom četvorogodišnjem periodu.

„Crna Gora će za 10 godina biti država u kojoj će živjeti i stvarati oni koji su danas mladi i studenti. U tom društvu neće živjeti oni koji danas kreiraju politiku nego nove generacije. Ključno je pitanje, koliko mladi utiču na stvaranje svijeta u koji će provesti život oni i njihovi potomci? Šta su to ključni problemi mladih i kako mladi da utiču na njih?“ stoji u Platformi koju su Mladi sinoć usvojili, i koju će segmentiranu predstaviti javnosti.

Mjere i rješenje koja su predviđena platformom, na najbolji način sublimiraju probleme mladih i studenata u državi ali i kroz direktnu saradnju sa njima, nudi konkretna rješenja kroz konkretne projekte koji će pokazati održivot liberalne platforme.

Na čelu izbornog štaba Mladih Liberala je predsjednik Ammar Borančić, dok članove štaba čine predsjednici Mladih LP iz svih gradova kao i savjetnici u radu ML.

PR služba LPCG 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me