• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Rađenović: Nova otkrila da joj je interes politička trgovina

LP u Budvi je najavio da je spreman za samostalni nastup, ali smo učestvovali i u razgovorima sa opozicionim subjektima kojima je cilj da lokalnu samoupravu vode profesionalni, odgovorni i ljudi od integriteta, bez obzira na političko i bilo koje drugo opredijeljenje.

LP u Budvi za ove četiri godine je pokazao i dokazao svoja interesovanja kada je vođenje vlasti u pitanju. Naši prioriteti su prioriteti svih građana koje smo u više navrata do sada saopštavali a koji su i razlog našeg bojkotovanja skupštine posljednje 2 I po godine.

Liberali Budve su bili spremni da odigraju ključnu ulogu političke žrtve prvenstveno svoje infrastrukture u razgovorima koji su u završnoj fazi zarad smjene vlasti koja je dovela opštinu Budva u situaciju u kojoj se danas nalazi. Tako smo zarad pokušaja objedinjavanja i ukrupnjavanja istinske opozicije u jednu kolonu prekršili svoje statutarne i programske principe partije i prihvatili da izostanemo sa zadnjeg sastanka iako znajući da to činimo zbog uslova onih koji to najmanje zaslužuju. DF, odnosno jedna članica tog saveza pokazali su danas pravo lice i konačno otkrili da im je glavni interes trgovina. Tako su, misleći da Liberali imaju bilo koju vrstu kompleksa ili sujeta, pokušali da opozicionim subjektima daju neku vrstu ultimatuma da će učestvovati u razgovorima samo u situaciji ako tu ne bude Liberala. Mi smo to prihvatili i nismo se pojavili na sastanku samo iz razloga da bi u Budvi došlo do smjene ovakve vlasti, a ujedno i ne dajući alibi ovim ljudima da imaju razlog da razgovore sabotiraju. Dokazali su da im ni to nije bilo dovoljno.

Da li ovakvim istupanjem i nepoštovanjem a u velikoj mjeri “namigivanjem” DPS-u zaslužuju i jednog odbornika u SO Budva to vi ocjeniti uvažene sugrađanke i sugrađani 16-tog oktobra.

Predśednik OOLPCG Budva                                                                                                             

Blažo Rađenović      


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me