• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Uprkos antikampanji, Crna Gora najpoželjnija turistička destinacija

montenegro 008

Antikampanja koju u jeku crnogorske turističke sezone sprovode mediji u Srbiji bespredmetna je i dužni smo javnosti i građanima dvije države uputiti apel da ne pristaju na manipulacije, tabloidizaciju i informišu se na relevantnim adresama za sve potrebne infromacije o turističkim dešavanjima.

Liberali pozivaju i uredništva beogradskih medija koji sprovode ovakvu antikampanju da posjete Crnu Goru, crnogorsko primorije i obiđu sve prisutne turiste pa se na licu mjesta uvjere kakvo je stanje zaista i pokušaju pravilno i nepristrasno izvještavati svoje građanstvo, u cilju njihove najbolje koristi. Spremni smo čak i da ugostimo urednike i pomognemo im u profesionalnom izvještavanju sa najpopularnijih destinacija na Jadranu i Mediteranu u Crnoj Gori, u tom cilju.

Važno je napomenuti i da su svjetski prestižni mediji i agencije u proteklom periodu objavili niz članaka koji preporučuju Crnu Goru kao jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija i najbrže rastućom turističkom ponudom mjeđu svjetskim putnicima. Forbs, Guardian, Prestige, Lonely Planet. Uvjereni smo da će ova sezona pokazati napredak crnogorske turističke ponude, ali i identifikovati određene propuste na kojima ćemo zajedno morati snažnije da radimo. Kapaciteti i resursi kojima prirodno raspolažemo obavezuju nas da uz malo napora Crnu Goru ponudimo svima kao najelitniju i najpoželjniju destinaciju svakom građaninu Evrope i svijeta.

PR služba Liberalne partije Crne Gore


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me