• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Liberali u Rožajama: Vratićemo građanima oteto dostojanstvo

lprozaje

Liberalna partija konstituisala je novi Opštinski odbor u Rožajama. Na sinoć održanoj Konvenciji za predsjednika Odbora LPCG Rožaje izglasan je rožajski privrednik Munever Balota.

Novi članovi Odbora liberala Rožaja su Munever Balota, Zeća Kalač, Almir Murić, Sevedin Čolović, Alen Hasić, Halit Kurpejović, Refik Omerović, Belo Murić, Raif Decić, Elisa Škrijelj i Nusret Muković.

Balota je poručio da Rožaje sa liberalima ima šansu da povrati dostojanstvo. Nekad smo živjeli od svog rada a danas nas ponižavaju socijalnim davanjima pokušavajući da kupuju naše glasove za svoju sigurnu budućnost a naše sigurno propadanje. Taj proces se mora zaustaviti i Liberalna partija pruža ruku građanima u toj borbi. Balota je kazao da su liberali građane Rožaja upoznali sa svojim programom i da samo zdrava alternativa može mijenjati postojeće loše stanje.

Konvenciju je pozdravio i predsjednik Liberalne partije Andrija Popović koji je iskazao snažnu podršku rožajskim liberalima i najavio aktivnosti liberala u smjeru poboljšanja uslova života građana sjevera države, jačanja školstva, zdravstva i politike zapošljavanja mladih na sjeveru.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me